До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які плавки краще купити цього літа

Навіть якщо ви зараз не так багато плаваєте, це не означає, що вам не обов'язково купувати новий купальник. Річ у тому, що в наші дні найкращі чоловічі плавки створюються так, щоб їх можна було з легкістю інтегрувати в повсякденне життя.

Сьогодні вам не обов'язково носити шорти для плавання тільки на пляжі. Гарна пара плавок з правильним кроєм, з якісної тканини і з належними деталями має бездоганно поєднуватися з іншими предметами гардеробу і мати доречний вигляд, коли ви проводите час з друзями або вирушаєте на пробіжку. А якщо випаде можливість викупатися в залитому сонцем басейні або провести вихідні на пляжі? Купивши правильні плавальні шорти, ви будете ідеально одягнені і готові до будь-якої ситуації. Отже, з урахуванням усього сказаного, ми зібрали найкращі універсальні плавки нового покоління для чоловіків, на які точно варто звернути увагу.

Реклама

<b>Men_Swimwear_SS_21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.