До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

25 чоловічих худі, на які варто звернути увагу цього сезону

Як не дивно, але такий базовий предмет одягу, як худі, має дуже неординарну історію. Вперше толстовку з капюшоном у 1930 роках представив бренд Champion. Вона була призначена для працівників морозильних складів у північній частині штату Нью-Йорк. Популярним худі стало завдяки персонажу Роккі Бальбоа і дизайнерці Нормі Камал, які одними з перших почали носити цю модель у повсякденному житті.

A$AP RockyA$AP Rocky

Термін "худі" з’явився тільки в 1990-х і незабаром набув негативного забарвлення, бо асоціювався здебільшого зі злочинністю. У Великій Британії худі стало своєрідною уніформою молодих правопорушників, оскільки капюшон давав змогу ховати обличчя й залишатися непоміченим. Тим часом у модних домах худі дедалі частіше стали потрапляти на подіуми.

Реклама
Тимоти ШаламеТімоті Шаламе
Кид КадиКід Каді

Завдяки масовій популяризації спортивного одягу й перехресному досвіду високої моди зі streetwear те, що колись було уніформою грабіжників і безталанних підлітків, стало невіддільною частиною будь-якого гардероба. Парадоксально, але знайти ідеальне худі — непросте завдання. Vogue MAN UA вибрав кілька моделей, на які варто звернути увагу цього сезону.

<b>Hoodie_Menswear_Shopping_FW_20</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.