До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ромео Бекхем уперше з’явився на обкладинці Vogue

Сім’я Бекхемів дедалі могутнішає. Поки старше покоління захоплюється стосунками Вікторії й Девіда Бекхемів, їхні діти поступово збирають власну армію шанувальників з представників покоління Z. До 21-річного Брукліна Бекхема вже прикуто чимало уваги, особливо після новин про весілля з Ніколою Пельтц, а тепер свою хвилину слави здобув 18-річний Ромео Бекхем — юнак уперше з’явився на обкладинці глянсового журналу. Дебютував британець в італійському L'Umo Vogue.

Зняв Ромео Бекхема дует Mert & Markus для номера, присвяченого різним поколінням. Головний редактор видання Емануеле Фарнеті розповідає, що команда мала на меті показати його індивідуальний стиль і творчість.

Реклама

Нагадаємо, що Ромео Бекхем — друга дитина Вікторії й Девіда Бекхемів, народився 1 вересня 2002 року. За свої 18 років він встиг пожити в Мадриді, Лос-Анджелесі та Лондоні. Вікторія спершу приховувала хлопчика від журналістів, пояснюючи таку закритість епілепсію, напад якої може спричинити зокрема й надмірна увага та зайвий стрес. Поступово Ромео почав виходити з мамою у світ. Здебільшого вона брала його із собою на покази, а згодом хлопчик став обличчям різдвяної рекламної кампанії Burberry. З дитинства Бекхем захоплюється тенісом й не припиняє вдосконалюватися в цьому різновиді спорту. На 16-річчя батьки навіть подарували йому тенісний корт, щоб він міг постійно тренуватися. Також юнак іноді працює моделлю.

Під прицілом і його особисте життя. П’ятнадцятирічним він зустрічався із зіркою "Дуже дивних справ" Міллі Боббі Браун, а тепер його дівчиною стала Мія Реган, про яку докладніше можна прочитати тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.