До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі чоловічі образи для Геловіну

Геловін уже зовсім близько і якщо образ ще не вибраний, можна ознайомитися з ідеями з фільмів і модних показів, які прикрасять найстрашнішу ніч року.

Fashion-образи

Без сумніву, чоловічий костюм на Геловін не менш важливий, ніж жіночий. У сезоні осінь-зима 2019/2020 можна знайти гідні тематичні образи для наймістичнішого свята року. У колекції Comme des Garçons Homme Plus з'явився костюм людини-кіборга, що відсилає до образу головного героя фільму "Едвард Руки-ножиці", тоді як Thom Browne запропонували нову інтерпретацію замерзлого Тома Галса в стрічці "Амадей".

Реклама
Comme des Garçons Homme Plus

У колекціях дизайнерів можна знайти образи до кольору до вибору. Balenciaga пропонують одягатися в зомбі, Ann Demeulemeester зробили ставку на піратську естетику, а Gucci показали сучасне прочитання готичного образу П'єро. Для чоловіків, що не готові до таких сміливих образів, також знайдуться варіанти. За допомогою футуристичного плаща Louis Vuitton можна створити космічний образ з майбутнього, а помаранчева роба Ambush нагадує костюми героїв з фільму жахів "Ми".

<b>мужские образы на Хэллоуин</b>

Персонажі з кінострічок

У багатьох чоловіків ідея вбратися на Геловін викликає хвилювання і занепокоєння. Але не обов'язково викручуватись і вибирати складні костюми, аби мати крутий вигляд у цей день. Ми зібрали кілька наймодніших персонажів з фільмів, чиї образи буде легко повторити. Наприклад, одягніть джинси, футболку Champion та гавайську сорочку з квітковим принтом – і ось ви вже Бред Пітт з фільму "Одного разу в Голлівуді". Головне – триматися подалі від ЛСД. Чиї ще образи легко повторити – дивіться в галереї.

<b>Men Movie Costumes</b>

Поп-культура

Не лише стильний, але і веселий костюм забезпечить образ одного з артистів з цієї категорії. Кожен з них – ікона стилю, тому завдяки наслідуванню автентичності їхніх образів ви матимете неймовірно крутий вигляд. Одягніть яскравий костюм, біляву перуку і пару сонцезахисних окулярів, щоб нагадувати репера Tyler, The Creator. Або одягніться в найкращих традиціях вуличного стилю, додайте до образу хустку – і ви вже A$AP Rocky. Найсміливіші можуть поекспериментувати і звернутися до естетики Елтона Джона або Біллі Портера.

<b>Men Pop Culture</b>

Грим

Не називатимемо це словом "макіяж", бо як ми писали раніше, чоловіча косметика з категорії "ексцентрика" переходить у категорію "правила хорошого тону". Так ось, чоловічий макіяж (консилер, тон або зволожувальний засіб для губ) застосуємо в реальному житті. На Halloween потрібні яскравіші прийоми. За натхненням ми пропонуємо звернутися до подіумів. Візажисти чоловічих шоу цього і майбутнього сезонів сповнені ідей. Головні прийоми: скуйовджене кольорове волосся, як у Rick Owens і Vetements (знадобиться тимчасова фарба-спрей); яскравий кольоровий грим, як у Walter Van Beirendonck; харчова плівка, аплікації і маски-патчі, як у Thom Browne, Xander Zhou і Henrik Vibskov; розпис на обличчі, як у Kenzo; помада отруйних відтінків, як у Chalayan і Comme des Garçons. У крайньому випадку можна обійтися концептуальною маскою, як у Gucci або face jewellery, чи як у Boris Bidjan Saberi.

<b>мужской макияж хэллоуин 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.