До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найуспішніші чоловіки-моделі: Шон О'Прай

Шон О'Прай — американський манекенник, який увійшов до списку п’ятдесяти найкращих і є другим у списку найпопулярніших чоловіків-моделей за версією models.com. Свою кар’єру почав у 2006 році, коли в популярній того часу соціальній мережі MySpace його світлини помітила власниця й директорка модельного агентства VNY Models Лана Вінтерс. 5 липня Шону О'Праю минає 31 рік, із цієї нагоди vogue.ua зібрав найвідоміші рекламні кампанії іменинника.

Шон О'Прай на показі Nautica Men's, осінь-зима 2016/2017, Нью-Йорк

Кар’єра О'Прая розвивалася більш ніж стрімко: він підписав свій перший модельний контракт у 17 років у 2006, а вже наступного року успішно дебютував на показі Yves Saint Laurent і став обличчям рекламної кампанії Calvin Klein Collection. Потім було знімання для журналів V Man, Dazed & Confused, L'Officiel Hommes, GQ China, Vogue Hommes International і багатьох інших. Крім рекламних кампаній, Шон О'Прай узяв участь у фільмуванні кліпу Мадонни Girl Gone Wild разом із супермоделями Джоном Кортахареном, Робом Евансом і Саймоном Нессманом у 2012, а також кліпу Тейлор Свіфт на пісню Blank Space у 2014 році.

Реклама

<b>рекламные кампании Шон О'Прай</b>
Самые красивые мужчины-модели Шон О'Прай

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.