До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Загинув документаліст Макс Левін

На цій війні продовжують гинути журналісти, які роблять все, щоб світ дізнався про всі жахіття, які російські загарбники сьогодні творять в Україні. 2 квітня стало відомо, що загинув відомий український фотограф та документаліст Макс Левін, який співпрацював у різний час із Reuters, BBC, Wall Street Journal, TIME та Hromadske. Його тіло було знайдено у селі Гута Межигірська, неподалік Лютежа, куди він вирушив ще 13 березня, щоб задокументувати наслідки російського вторгнення. Через деякий час чоловік перестав виходити на зв'язок, а 1 квітня було знайдено його тіло.

Макс Левін

"Кожен український фотограф мріє зробити фото, як зупинить цю війну", – розповідав Левін, який присвячував свої документальні роботи війні в Україні. Один із самих відомих його проєктів AFTER ILOVAISK, який він зробив з Маркіяном Лисейко. Левіну було важливо, щоб світ знав, що зараз відбувається в Україні – він дозволяв використовувати свої фото волонтерським організаціям, активістам та простим користувачам у соціальних мережах. Познайомитися з його роботами можна за посиланням.

Реклама

У Макса Левіна залишились четверо неповнолітніх синів, цивільна дружина та літні батьки, допомогти яким можна за цими реквізитами:

Монобанк: 4441114420335646 – Зоряна Стельмах;

ПриватБанк: 5168757403122528 – Інна Варениця.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.