До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські командири зустрілися із сім’ями в Туреччині

Кожен день нам дарує безліч новин – і радісних, і не дуже. І поки весь світ намагається зрозуміти таємний сенс твітів Ілона Маска, п’ять українських командирів, які нині перебувають у Туреччині, мали важливіші справи – вони нарешті зустрілися з рідними.

"Емоцій багато. Шлях до цієї миті був довгий і важкий. Нарешті вони змогли обійнятися. Передала їм привіт і подяку від України, від президента та всіх людей, за яких вони воюють. Важливий день. Головне — що Україна бореться й боротиметься за всіх наших людей. Їх ще багато в російському полоні — чоловіків і жінок, військових і цивільних. І нам потрібен кожен і кожна. Живими", — написала перша леді України Олена Зеленська, яка нині також перебуває в Туреччині.

Реклама

До командира "Азова" Дениса Прокопенка, його заступника Святослава Паламара, в. о. командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергія Волинського, старшого офіцера "Азова" Олега Хоменка та командира 12-ї бригади Нацгвардії Дениса Шлеги приїхали їхні найближчі люди – діти, дружини, сестри. На ці фото неможливо дивитися без сліз. Нехай усі наші захисники швидше повернуться до рідних.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.