До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ має знати: як українські рятувальники ліквідують наслідки ворожих обстрілів

З початку повномасштабного вторгнення, зокрема й унаслідок ворожих атак, в Україні зруйновано понад сто тисяч житлових будинків, обстріли спричинили понад 10 000 пожеж, а майже 22 000 об’єктів і будівель критичної інфраструктури знищено повністю – цю страшно статистику наводять у ДСНС України, рятувальники якої щодня здійснюють справжні подвиги, рятуючи наші життя.

Водночас у відомстві не втомлюються повторювати, наскільки важливо дотримуватися правил безпеки в разі повітряних тривог, вивчати місцезнаходження бомбосховищ біля своїх будинків та офісів, і знати про правило "двох стін", якщо обладнаного укриття поруч немає.

Реклама

"Так, ми всі морально втомлені від цього тривожного гулу й наша свідомість "замилюється", намагаючись уникнути відчуття постійної небезпеки. Тому ми починаємо ігнорувати те, що може вбити. Але ДСНС ще й ще раз закликає – хоч як важко – і фізично, і психологічно, – ми мусимо вистояти. А для цього кожен з нас має бути максимально змобілізованим і дисциплінованим", – наголошують рятувальники, а ми щиро вдячні їм.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.