До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Симон Порт Жакмюс побрався зі своїм партнером Марко Маестрі

"Я СКАЗАВ "ТАК"", — написав 6 червня 2021 року дизайнер Симон Порт Жакмюс в Iнстаграмі й оголосив про свої заручини з Марко Маестрі. Трохи більше року після заручин пара побралася 27 серпня 2022 року.

Симон Порт Жакмюс і Марко МаестріСимон Порт Жакмюс і Марко Маестрі

З травня 2018 року Симон Порт Жакмюс регулярно постив світлини в товаристві бойфренда Марко Маестрі, керівника агенції Yoann et Marco, що опікується іміджем, стратегією і цифровими технологіями. Компанія допомагає клієнтам працювати з інфлюенсерами, які найкраще відповідають ДНК кожного бренду, що в такий спосіб сприяє популяризації тих чи інших продуктів.

Реклама
Симон Порт Жакмюс і Марко МаестріСимон Порт Жакмюс і Марко Маестрі

Дизайнер та підприємець вибрали місцем для свого весілля рідний Симону південь Франції. Свій особливий день пара відзначила в муніципалітеті Шарлеваль, у регіоні Прованс — Альпи — Лазурний Берег. На інтимній церемонії були присутні кілька зіркових гостей, зокрема, Дуа Ліпа, Жанна Дамас, Міка Арганараз і Тіна Кунакі. Після офіційної частини в ратуші, урочистості продовжилися в Шато-де-Бонневаль.

Симон Порт Жакмюс і Марко МаестріСимон Порт Жакмюс і Марко Маестрі
Симон Порт Жакмюс з бабусеюСимон Порт Жакмюс зі своєю бабусею
Дуа ЛіпаДуа Ліпа
Міка Арганараз
Жанна ДамасЖанна Дамас
Тіна КунакіТіна Кунакі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.