До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розробник гри S.T.A.L.K.E.R. зібрав майже мільйон доларів для ЗСУ

Розробник культової відеогри S.T.A.L.K.E.R., українська компанія GSC Game World під час благодійного розпродажу власних ігор вторгувала майже мільйон доларів на допомогу Збройним силам України. Кошти, зібрані на допомогу українській армії, перерахують фонду "Повернись живим". Про це студія повідомила у своєму Twitter-акаунті.

Українська студія GSC Game World, яка розробила серію комп’ютерних ігор S.T.A.L.K.E.R., зібрала $800 тисяч для підтримки Збройних сил України. Кошти вторгували на благодійному розпродажі ігор, що тривав з 4 по 11 квітня.

Реклама

"Благодійний розпродаж ігор GSC Game World завершено. Разом з вами нам вдалося зібрати понад 800 000 доларів. Дякуємо! Після сплати податків і комісій всі кошти передамо до Благодійного фонду „Повернись живим". Ми це пам’ятатимемо. Завжди", — ідеться в повідомленні на сторінці S.T.A.L.K.E.R. OFFICIAL.

Нагадаємо, раніше студія GSC Game World повідомила, що припинить продавати свою продукцію російським користувачам. Також відомо, що з початку війни в Україні світові ігрова спільнота зібрала понад 195 мільйонів доларів на допомогу Україні. Про це повідомляється у звіті Levvvel.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.