До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Невидимі чоловіки: в Лондоні відбудеться масштабна виставка чоловічої моди

Вестмінстерський архів чоловічого одягу проведе виставку Invisible Men ("Невидимі чоловіки"), присвячену останнім 120 рокам чоловічої моди. У межах експозиції продемонструють понад 170 предметів одягу, більшість з яких ніколи не показували на виставках.

Виставка, що протриває чотири тижні, складатиметься із дванадцяти секцій з дизайнерськими предметами одягу, а також військовими, функціональними і утилітарними вбраннями. Завдання експозиції – дослідити мову дизайну чоловічої моди, яка в основному фокусується на повторюваних архетипних функціональних речах, призначених для конкретного промислового, технічного або військового використання. Invisible Men продемонструє, як дизайнери порушили ці умовні межі за допомогою мінімальних, але значних модифікацій силуетів і матеріалів.

Реклама

Виставка досліджуватиме, як інтерпретація чоловічого одягу вплинула на функції оригінальних архетипів, і як стратегії дизайну допомогли чоловікам і їхнім вбранням уникати пильної уваги: ці предмети одягу залишалися невидимими на модних виставках і шоу на тлі чоловічого одягу, створеного для денді. Саме цих "невидимих людей" і висвітлить експозиція.

Виставка відбудеться в арт-просторі Вестмінстерського університету Ambika P3 в Лондоні з 25 жовтня до 24 листопада 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.