До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія міцної дружби: Джастін Теру і його собака Кума

Джастін Теру "удочерив" пітбуля, на ім’я Кума, у 2018 році та відтоді те й робив, що огортав цуценя любов’ю.

Американський актор взяв з притулку дівчинку-пітбуля кілька років тому, і відтоді вона постійно присутня в його Instagram: з’являється на багатьох селфі й супроводжує Теру в багатьох пригодах. Цього року Кума навіть позувала з ним для обкладинки журналу Esquire за квітень-травень 2021.

Реклама

Втім, Кумі не звикати до загальної уваги. Вона приєдналася до свого найкращого друга на червоній доріжці з нагоди прем’єри фільму "Леді та Блудько" в жовтні 2019 року, у якій мала невелику роль. "Я беру її із собою всюди, — сказав Теру в Entertainment Tonight. — Коли люди говорять мені, що я не можу її привести із собою, я перепрошую й просто покидаю захід".

Також Джастін розповів про свій унікальний зв’язок з Кумою в інтерв’ю для журналу Interview: "Це єдині відносини в моєму житті, у яких я вважаю, що абсолютна й повна прихильність і співзалежність не тільки прийнятна, а й має підтримуватися".

Джастін всіляко демонструє, як сильно він любить свою собаку. До третьої річниці "удочеріння" Куми він навіть розмістив допис в Instagram: "Я знаю, що ти не вмієш читати, Кумо, але спасибі тобі за те, що ти така відкрита, що ти змушуєш мене сміятися, що ти прокидаєшся пізніше за мене, ходиш всюди поруч зі мною, нагадуєш мені, щоб я залишався в сьогоденні, дозволяв речам зісковзувати з мене, був вдячним і радів усьому, навіть після пробудження. Нагадуєш мені, що треба бути позитивним. За виявлене терпіння. За те, що нікого не судиш. За те, що передусім виявляєш доброту буквально до всіх, кого зустрічаєш".

Нижче ми зібрали найкращі світлини цієї щасливої ​​пари.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.