До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що ми дізналися про принца Гаррі з інтерв'ю у Джеймса Кордена

В останні вихідні лютого принц Гаррі став гостем популярного американського шоу The Late Late Show with James Corden. Ведучий Джеймс Корден цікавився у принца, чи дивиться він "Корону", чи вміє його бабуся, королева Єлизавета II, користуватися Zoom, і як Гаррі зрозумів, що Меган Маркл кохання його життя. Згадуємо 10 моментів з інтерв'ю, які хочеться цитувати.

1. Принц Гаррі фанат комедії "Принц з Беверлі-Хіллз"

Реклама

Коли під час екскурсії Лос-Анджелесом принц Гаррі і Джеймс Корден зупинилися біля знаменитого будинку з "Принца з Беверлі-Хіллз", Гаррі підтвердив, що дійсно добре знає класичний ситком. І він навіть виконав деякі рядки з музичної теми ситкому.

2. Меган Маркл звертається до принца Гаррі на звичайне прізвисько

У Меган Маркл була епізодична роль під час інтерв'ю, коли вона розмовляла з Гаррі через FaceTime. Так, під час розмови з’ясувалося, що Меган називає чоловіка "Хазом" (з англ. "Haz"): "Хаз, як просувається ваш тур Лос-Анджелесом?"

3. Гаррі доволі рано зрозумів, що Меган "та сама"

"На другому побаченні я почав думати, що є в цьому щось особливе", — сказав Гаррі Кордену, коли його запитали про початок їхнього роману. "Було щось особливе в тому, як комфортно ми відчували одне одного, перебуваючи тільки вдвох".

4. Зустрічатися з принцом не так романтично, як може здаватися

"Побачення зі мною або з будь-яким членом королівської сім'ї — це перевернута догори дригом ситуація, — зізнався Гаррі на інтерв'ю. — Всі побачення перетворюються на вечері, перегляд телевізора або просто домашню бесіду. А потім, коли ви врешті-решт стаєте парою, ви можете виходити на обіди, в кіно і все інше". Він також додав, що саме ці обставини дозволили їм з Меган дуже швидко пізнати одне одного.

"Для [мене і Меган] все було зроблено задом наперед. Так що насправді ми проводили дуже багато часу вдвох, замість того, щоб ходити в гості до друзів або на вечерю, де є інші відволікаючі фактори. Не було відволікаючих чинників, і це було чудово. Це було неймовірно. За перші два місяці ми піднялися з 0 до 60".

5. Гаррі і Меган віддають перевагу спокійним вечорам удома

Розповідаючи про те, якими є звичайні вечора в будинку Сассексів, Гаррі поділився, що переважно увесь час пара проводить з сином Арчі. "Ми робимо чай для Арчі, купаємо його, читаємо книгу, вкладаємо його", — говорить він, додаючи, що потім вони спускаються вниз, щоб розслабитися. "Мег може приготувати їжу, замовити доставку їжі, піти вгору, посидіти в ліжку, увімкнути телевізор, подивитися Jeopardy, може, подивитися трохи Netflix".

6. Принц Гаррі дивився "Корону", і у нього є думка з цього приводу

Стосовно Netflix, здається, що герцог і герцогиня не були застраховані від усього шуму навколо "Корони", драматичного серіалу про життя британської монархії, який зачіпає життя королівської сім'ї, включаючи персонажів матері і батька Гаррі. "Вони не прикидаються новинами", — каже Гаррі, розуміючи, що творці шоу обрали для себе творчу свободу слова. "Це вигадка, частково заснована на правді, але, звісно, багато в чому вона не точна".

"Серіал дає приблизне уявлення про те, що це за спосіб життя, коли доводиться ставити обов’язок і службу вище за сім'ю та все інше, і до чого це може призвести", — визнав Гаррі, перш ніж порівняти серіал з тим, як його родина зображена в засобах масової інформації. "Мені набагато комфортніше з "Короною", ніж з написаними про мою сім'ю, мою дружину і про мене самого розповідями", — говорить він.

"У цьому різниця між шоу, яке, вочевидь, вигадка, — приймайте це як хочете, і коли про це повідомляють, як про факт, і ви ймовірно стаєте новиною. Ось із цим у мене серйозні проблеми".

7. Принц Гаррі знає, хто повинен зіграти його в "Короні"

Хоча королівський драматичний серіал має завершитися шостим сезоном, до епохи Меган Маркл, Гаррі знає, кого б він вибрав на роль самого себе — зірку "Батьківщини" Деміена Льюїса, який у свої 50 старший за принца більш ніж на 10 років.

8. Першим словом Арчі було не "мама" і не "тато"

Гаррі і Меган були поруч, коли Арчі виголосив своє перше слово: "крокодил". І хоча Гаррі не став докладно розповідати про те, як це сталося, він гордо оспівував особистість свого первістка. "Моєму синові зараз трохи більше півтора року. Він неймовірний. У нього приголомшлива особистість. Він уже складає три-чотири слова. Він уже співає пісні".

9. Арчі сподобався його різдвяний подарунок від королеви Єлизавети

"Моя бабуся запитала нас, що Арчі хоче на Різдво, і Мег сказала, що це вафельниця", — розповів Гаррі. "Вона прислала нам вафельницю для Арчі. Отже, на сніданок Мег готує красиву органічну суміш у вафельниці. І йому це подобається... Арчі прокидається вранці і каже: "Вафлі?" "Це чи не найсолодше, що ми коли-небудь чули.

10. Принц Гаррі знає, що облишити свої королівські повноваження правильне рішення для його родини

"Це ніколи не було відмовою від повноважень," сказав Гаррі Кордену. "Це радше крок у тінь, а не відступ. Знаєте, це було дійсне середовище для життя, що, я думаю, багато хто бачив. Всі ми знаємо, на що здатна британська преса, і це погано впливало на моє психічне здоров'я".

Рішення виїхати було пов'язане з добробутом його сім'ї: "Я подумав, що це токсично. Я зробив те, що зробив би будь-який чоловік і будь-який батько. Я подумав, що мені слід вивезти звідти свою сім'ю". "Але ми ніколи не відмовлялися від своїх зобов'язань. І що стосується мене, хоч би які рішення були прийняті на тій стороні, я ніколи не піду. Я завжди буду робити свій внесок. Моє життя це служіння суспільству, тому де б я не був, це залишиться, як і раніше".

Текст: Pema Bakshi

За матеріалами vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.