До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кіану Рівз підтримав Україну

Голлівудський актор Кіану Рівз поповнив лави зірок, які підтримують Україну та українців у часи війни проти російських окупантів.

Кіану РівзКіану Рівз

Мережею почав ширитися знімок, на якому Кіану Рівз стоїть з синьо-жовтим плакатом з надписом "Все буде Україна". Зірка фільмів "Матриця" та "Джон Вік" сфотографувався з двома жінками, вірогідно, авторками плакату та прихильницями актора. Також це фото породило вже масу мемів, а шанувальники чекають, коли його герой Джон Вік – найманий убивця найвищого рівня – вирушить кудись у бік Уралу, де, за припущеннями багатьох інтернет-користувачів, зараз і перебуває головний лиходій планети.

Реклама

Рівз один з багатьох знаменитостей, які продемонстрували свою підтримку українського народу. Так, наприклад, Міла Куніс та Ештон Кутчер зібрали 30 мільйонів доларів на допомогу Україні. Кошти збирали й інші зірки, серед яких подружжя Бекхемів, Дженніфер Еністон, Блейк Лайвлі та Раян Рейнольдс, королева Єлизавета ІІ, Джоан Роулінг та інші. Також чимало селебріті допомагають українцям не лише фінансово: Девід Бекхем надав доступ до свого Instagram лікарці з Харкова, щоб вона розповіла його підписникам про ситуацію в місті, футболіст Кейлор Навас та Бенедикт Камбербетч прихистили у себе українських біженців, Іванка Трамп допомогла зібрати для українців мільйон харчових наборів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.