До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт Coldplay разом зі Святославом Вакарчуком заспівали "Обійми" на концерті в Брюсселі

Британський гурт Coldplay виступив разом зі Святославом Вакарчуком на своєму концерті в Брюсселі.

Легендарний британський рок-гурт Coldplay вкотре підтримав Україну. На концерті в Брюсселі, що відбувся 9 серпня на стадіоні King Baudouin Stadium, до лідера гурту Coldplay Кріса Мартіна доєднався Святослав Вакарчук. Разом вони заспівали відому пісню "Обійми" українського гурту "Океан Ельзи", яка містить вкрай важливі для українців сьогодні слова: "Коли настане день, закінчиться війна". Відео з виступу гурту

Реклама

Нагадаємо, Coldplay та Кріс Мартін не вперше публічно підтримують Україну, яка зазнала повномасштабного російського воєнного вторгнення. На концерті в польській Варшаві гурт виконав пісню "Обійми" разом з українським вуличним музикантом Romario Punch. На концерті в Берліні британці виконали власний гіт Something Just Like This разом з українськими дітьми. Також соліст гурту регулярно прикрашає свої зап’ястки браслетами кольорів українського прапора.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.