До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гаррі Стайлс став супергероєм Marvel

Гаррі Стайлс приєднався до "Кінематографічного всесвіту Marvel". Після більш ніж року чуток, сцена після титрів на світовій прем’єрі фільму Хлої Чжао "Вічні" в Голлівуді підтвердила, що британський співак став супергероєм Marvel. Йому дісталася роль Ероса, брата-лиходія Таноса.

Гарри СтайлсГаррі Стайлс

У коміксах Marvel Ерос, також відомий як Зоряний Лис, позиціюється як анти-Танос. Він славиться своєю безтурботністю й чарівністю. Ерос має екстрасенсорні здібності, які допомагають маніпулювати емоціями людей.

Реклама

У коміксах Ерос виріс на Титані разом з Таносом. Ерос поводився як гедоніст і справжній грецький бог кохання: брав участь у бешкетних пригодах, сповнених розпусти. Дії Таноса змусили Ероса приєднатися до "Месників", щоб допомогти їм перемогти свого брата. Зрештою, як представник раси Вічних, Ерос вирушив на Землю. Персонаж періодично з’являється впродовж усієї історії Marvel, здебільшого щоб допомогти в питаннях, пов’язаних з Таносом.

Нині немає ніяких подробиць про те, коли Стайлс уперше з’явиться в ролі Ероса. Колишній учасник гурту One Direction почав свою акторську кар’єру у 2017 році з фільму Крістофера Нолана "Дюнкерк". Незабаром він з’явиться в другому фільмі Олівії Вайлд "Не хвилюйся, дорога", а також у стрічці "Мій поліційник" Майкла Грандаджа.

Прем’єра фільму "Вічні" відбудеться в Україні 4 листопада 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.