До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 рідкісних світлин Антоніо Бандераса в молодості

10 серпня свій день народження святкує Антоніо Бандерас — кіноактор і режисер, зовнішність, чуттєвість та емоційний діапазон якого зробили його провідною зіркою в кінематографі.

Антонио Бандерас в фильме Антоніо Бандерас у фільмі "Лабіринт пристрастей", 1982

В юності Бандерас серйозно захоплювався футболом, але травма стопи в 14 років зруйнувала його надію стати професійним спортсменом. За рік, після перегляду рок-мюзиклу "Волосся", в Антоніо прокинувся потяг до акторської майстерності. У 1981 році він розпочав акторську кар’єру в Іспанському національному театрі в Мадриді. Саме там Бандераса помітив кінорежисер Педро Альмодовар і став запрошувати на ролі. Вже за свій дебютний фільм з Альмодоваром "Лабіринт пристрастей" (1982) Бандерас дістав гарні відгуки критиків.

Реклама

Нині Бандерас має неабияку популярність завдяки дуже відомим голлівудським фільмам, у яких він почав зніматися в 1990-х. Свою першу номінацію на премію "Оскар", яка стала новим досягненням у кар’єрі актора, Бандерас здобув у 2020-му за роль у фільмі "Біль і слава".

У цьому матеріалі згадуємо 20 рідкісних світлин Антоніо Бандераса в молодості, коли його кар’єра тільки набирала обертів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.