До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Riot Division і музикант Koloah представили спільну колекцію

Український бренд Riot Division і Koloah представили колаборацію. На створення колекції одягу під назвою Waveform бренд Riot Division надихнув стиль київського композитора й артиста Дмитра Авксентьєва — він же Koloah.

Riot Division х Koloah Riot Division х Koloah

Дмитро — неабиякий шанувальник аксесуарів, особливо панам і кепок. Тож у спільній колекції з Riot Division з’явилися передусім саме ці головні убори. Також у колаборації Waveform представили сумку для платівок, що може вмістити до 30 вінілових дисків. "Ми прагнули, щоб ця сумка не мала вигляду звичайного кейса для платівок. Хотіли, щоб її могли носити в повсякденному житті", — коментує Олег Мороз, дизайнер бренду.

Реклама
Riot Division х Koloah Riot Division х Koloah

Колекція Waveform — це прості речі, без складних рішень, легкі, нейлонові тканини і 100% бавовна. Всі образні мінімалістські, створені з технологічних тканин, і жодна деталь не зайва — все функціональне, у всього є своє завдання.

Riot Division х Koloah

До колекції Waveform увійшли штани, футболка, лонгслів, сумка, кепка, панама. Всі речі з колаборацій виготовлено в чорному кольорі. Принти для колекції розробляли спільно з Koloah. Головним мотивом для візерунка слугувала звукова бас-хвиля, що стала символом колекції.

<b>Riot Division х Koloah</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.