До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Самопізнання: колекція Raf Simons осінь-зима 2021/2022

Кожна колекція Рафа Сімонса — це колекція про Рафа Сімонса. Всі, хто спостерігає за його подорожжю, стають свідками вельми незвичних наслідків. І якщо кар’єра й робота Сімонса щось засвідчили, так це те, що бути самим собою може бути разюче плідним заняттям, особливо тепер. Щоб створити бренд зі спадщиною, потрібно мати вже якийсь багаж досвіду й знань, адже набагато цікавіше спостерігати, як хтось досліджує свою психіку в реальному часі, ніж реанімує нав’язливі ідеї минулого.

Raf Simons осень-зима 2021/2022
Raf Simons осень-зима 2021/2022

На сезон осінь-зима 2021/2021 року Сімонс чітко сформулював свою місію: "Колекція присвячена речам, які я люблю, які завжди любив і які є в кожній колекції та процесах, що стоять за нею".

Реклама
Raf Simons осень-зима 2021/2022

За останні кілька сезонів однойменні колекції Сімонса тепер набагато легші, очевидніші та зрозуміліші. Цього сезону дизайнер зробив одяг розслабленішим і об’ємнішим. Стьобані пальта А-силуету, гігантські в’язані шапки зі стразами й візерунками, злегка розкльошені штани — моделі на подіумі були на вигляд як атомні хмари.

Raf Simons осень-зима 2021/2022

Найбільша перевага великого, мішкуватого одягу в тому, що він має гарний вигляд на всіх. На додаток до силуетів Сімонс також набагато розширив колекцію аксесуарів: чоботи кольору слонової кістки з пастельними гумовими підборами, величезний вибір прикрас — каблучок, брошок, браслетів.

Raf Simons осень-зима 2021/2022
Raf Simons осень-зима 2021/2022

Сімонс вибрав шість слів для означення цієї колекції: атараксія, незворушність, дихотомія, синхронність, вірність, відданість. Миролюбність — це справжній виклик сучасності, але Раф, безумовно, його приймає і ретранслює.

Переглянути всю колекцію Raf Simons осінь-зима 2021/2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.