До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пол Ендрю – новий креативний директор Salvatore Ferragamo

Напередодні масштабного шоу нової колекції осінь-зима 2019/2020 на Тижні моди в Мілані, Salvatore Ferragamo оголосили нового креативного директора. Ним став британець Пол Ендрю, який очолював лінію жіночого взуття з 2016 року, а потім весь жіночий напрямок. Тепер же на новій посаді він відповідатиме за всі дизайнерські операції в бренді. Компанія також оголосила, що Гійом Мейянд, який був креативним директором чоловічої лінії, стане студійним директором під керівництвом Ендрю.

Пол Ендрю

До роботи в Salvatore Ferragamo англійський дизайнер протягом дев'яти років був віце-президентом з дизайну взуття та аксесуарів у Donna Karan. Він також керує однойменною лінією жіночого взуття, яку запустив 2012 року. Крім того, Ендрю отримав нагороду CFDA / Vogue Fashion Fund 2014 року.

Реклама

"Оскільки ми вступаємо в нову фазу еволюції і зростання, Пол є справжнім творчим лідером модного Дому Salvatore Ferragamo", – сказав генеральний директор Salvatore Ferragamo, Мікаела Ле Дівелек Леммі. "Я впевнений в його баченні: разом ми з'єднуємо взаємодоповнювальні сили нашої спадщини, нашу непохитну прихильність до інновацій, італійську майстерність і невпинну відданість нашим клієнтам".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.