До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень чоловічої моди в Мілані: Marni, Moschino та Dsquared2

У Мілані в самому розпалі Тиждень чоловічої моди. Vogue.ua продовжує розповідати про найцікавіші шоу.​

Moschino

Взаємини статей – гостра тема не тільки в світі кіно, але й моди. Не залишився до неї байдужим і креативний директор Moschino Джеремі Скотт. Вийшло, як завжди, епатажно і ексцентрично. "Одяг часто є маркером нашої статі, тому ми вирішили по максимуму стерти гендерні відмінності і заодно погратися з відвертим дрес-кодом", – розповів дизайнер за лаштунками шоу, поки по подіуму ходили хлопці і дівчата в латексних масках і деформованих брючних костюмах, сексапільних ботфортах на шнурівці і шкіряних плавках. Завершився показ ефектним виходом пари в смокінгах, одягнутих на голе тіло.

Реклама

<b>Moschino Man</b>

Marni
Франческо Ріссо, новий креативний директор Marni, продовжує експериментувати з довіреним йому брендом. З одного боку дизайнер підтримує зв'язок Marni з мистецтвом – в його колекції багато різнопланових принтів, а з іншого – намагається робити одяг, в якому зручно і комфортно жити кожен день. З останнім йому допомагає спортивний розслаблений крій, який ідеально вбудовується в концепцію Ріссо про дитину, яка живе в кожному дорослому. "Подивіться, наскільки серйозні і зосереджені діти під час гри, – пояснює дизайнер. – Але при цьому вони все одно залишаються дітьми, які захоплюються буденними речами і бачать світ куди більш ефектно, ніж ми".
<b>Marni Man</b>
Dsquared2
Дін та Ден Кейтени в цей час згадали про Дикий Захід. Для модного світу – це вже добре знайома територія, але для Dsquared2 ще та частина їхнього канадського ДНК, від чого колекція стане справжньою знахідкою для любителів ковбойського стилю, охочих переживати суворі зими красиво. Акцент в колекції був зроблений на верхній одяг, під котрий можна вдягти і традиційні картаті сорочки, й куртки з деніму, і досить сексуальні мереживні сукні, які в парі з грубими чобітьми мають ще чуттєвіший вигляд.
<b>Dsq Man</b>

Читайте також:

Оглянуться назад: новая коллекция Prada Menswear

Короли ночной Вероны: новая мужская коллекция Dolce & Gabbana

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.