До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Великий розпродаж архівних речей Рафа Сімонса і Еді Слімана

Колекціонер одягу DHCULT об'єднався з онлайн-магазином Grailed для спільного розпродажу архівних речей від культових дизайнерів.

Основна частина архіву складається з речей Еді Слімана, створених у період з 2000 року, коли Еді був креативним директором Dior Homme, і до його відходу з Saint Laurent 2016 року. У продажу також будуть представлені рідкісні роботи колег-дизайнерів: Ріка Оуенса, Рафа Сімонса і Джуна Ватанабе для Comme des Garçons.

Реклама

<b>archive sale</b>

Серед безлічі рідкісних предметів і культових дизайнів Слімана у продажу безпосередньо будуть представлені десятки шкіряних курток, пальт і джинсу Dior Homme. Одними з головних предметів бажання архівів Grailed є культові бомбери Raf Simons сезону весна-літо 2000 року. На ресурсі також можна буде знайти безліч аксесуарів, як-от браслети, ремені, сумки, гаманці, брошки і піни, а також взуття від кожного з дизайнерів.

<b>archive sale 2</b>

Продаж архіву має початися на сайті Grailed о 12:00 за східним часом 28 лютого (19:00 за Києвом). Унікальний шанс купити ексклюзивні речі від улюблених дизайнерів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.