До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Mr Porter випустить колекцію на честь виходу фільму "King's Man: Початок"

Mr Porter втретє представить колекцію Kingsman, створену за мотивами фільму Меттью Вона.

Рейф Файнс і Гарріс Дікінсон у фільмі "King's Man: Початок"

Перша частина колекції з'явиться у грудні, за кілька місяців до прем'єри кінострічки. Mr Porter працював безпосередньо з режисером Меттью Воном і дизайнеркою костюмів Мішель Клептон, яка сказала, що вбрання з колекції "мають однаково актуальний вигляд і в фільмі, і в сучасних умовах".

Реклама
Кадр з фільму "King’s Man: Початок"

Третій фільм франшизи під назвою "King's Man: Початок" з'явиться у прокаті 14 лютого 2020 року. Головні ролі в ньому виконали Рейф Файнс, Гарріс Дікінсон, Аарон Тейлор-Джонсон, Метью Гуд, Том Голландер і Стенлі Туччі. Колекцію, яку складають 255 елементів, представлять у два підходи.

Рейф Файнс у фільмі "King’s Man: Початок"

Перша частина буде доступною у грудні і включатиме костюми, сорочки Turnbull & Asser, туфлі George Cleverley і окуляри Cutler & Gross. У лінії з'являться два нові продукти бренду – лімітований годинник від Jaeger-LeCoultre та інструмент для письма від Montblanc. У другому релізі представлять нові речі, натхненні фільмом, а ще костюми-трійки, двобортні піджаки і куртки у стилі мілітарі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.