До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Last call: 5 подарунків для нього до Нового року

До Нового року залишаються лічені дні, а подарунки для коханого ще не знайдено? Тоді варто уважно прочитати наш список, де ми зібрали подарунки, які без сумніву стануть для нього приємною несподіванкою.

Усе з собою

Якщо дівчина завжди буде рада ще одній сумочці, то модний хлопець точно не відмовиться від нового рюкзака. Ми пропонуємо зробити ставку на позачасову модель, яка не втратить актуальності. Наш лідер — рюкзак Louis Vuitton Trio, в якому сучасна лаконічність поєднується з фірмовою монограмою бренду, але виконаною в чорному кольорі. Придумав цю модель Вірджіл Абло, який називає тріо ідеальним супутником на щодень.

Реклама
Louis Vuitton
Сам собі фотограф

Якщо ваш коханий любить фотографувати, то він точно зрадіє новому смартфону Huawei P40 Pro, оснащеному системою з 4 камер Leica, що дозволяють знімати абсолютно за будь-яких умов. До системи входять 50 Мп основна камера з високою світлочутливістю для зйомки практично в повній темряві, 12 Мпс 5-кратним оптичним зумом і 50-кратним максимальним наближенням, 40 Мп ширококутний об'єктив і камера для визначення глибини кадру. Подібний набір дозволяє фотографувати при будь-якому світлі і з будь-якої відстані, а відредагувати знімки можна буде за допомогою фотододатків з магазину Huawei AppGallery.

Смартфон Huawei P40

До слова, до Нового року в AppGallery підготували багато подарунків — розіграші з ваучерами від Bolt, Tinder і передплатами на популярні ОТТ-сервіси, кешбек 20% за покупки балами Huawei, 30 днів передплати від Volia TV, і безліч сюрпризів від Fishing Clash. Докладніше можна прочитати тут.

Згадати дитинство

Зовсім недавно завершився показ другого сезону серіалу "Мандалорець", який спричинив багато обговорень серед фанатів всесвіту "Зоряних воєн", а справжнім хітом останнього місяця стала іграшка маленького Йоди з телешоу. Причому, продавці розповідають, що переважно їх собі купують дорослі чоловіки, які виросли на історіях Джорджа Лукаса про джедаїв. Може, і ваша кохана людина мріє про таке?

Малюк Йода
Шоу джентльменів

Для багатьох хлопців цей рік минув під знаком зручних безрозмірних худі. Якщо вам хочеться внести до його гардеробу трохи більше ділових нот, то доведеться діяти самостійно — або відразу подарувати йому бажану річ, або ж спрямувати його вибір у бажане русло. Такий розвиток подій передбачив український бренд Indposhiv, що займається пошиттям чоловічих костюмів, тренчей, пальт. Спеціально до свята вони підготували тематичні сертифікати, щоб він точно не зміг відмовитися від подарунка і при цьому вибрати не чергову толстовку, а одягтися в кращих традиціях Джеймса Бонда.

Indposhiv
Справи духовні

Почати збирати мистецтво ніколи не пізно, а почати можна з малого — з придбання невеликих робіт молодих українських художників. Зробити правильний вибір допоможуть куратори галереї Naked Room, які якраз і спеціалізуються на сучасному мистецтві.

Naked Room

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.