До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Класика дев’яностих: капсульна колекція Polo Ralph Lauren х Mytheresa

Ритейлер Mytheresa представив спільну капсулу з Polo Ralph Lauren. Ексклюзивну колекцію з 12 предметів створено за мотивами архівних моделей бренду кінця 1990-х.

Polo Ralph Lauren х Mytheresa

"Це було схоже на подорож у часі в історію чоловічого одягу, — пояснює Кріс Ківетос, директор із закупівель чоловічого одягу Mytheresa. — Можливість вивчити архіви Ральфа Лорена стала для нас неоціненним досвідом, який напевно вплине на наші погляди на тривалі роки".

Реклама
Polo Ralph Lauren х Mytheresa
Polo Ralph Lauren х Mytheresa

Не зраджуючи багатогранну історію американського бренду, капсула Polo Ralph Lauren х Mytheresa поєднує в собі багату спадщину та практичність. До лінійки ввійшли штани-карго, светри, сорочки й кепки з принтом, представлені в сезонній палітрі кремового, бежевого й синього відтінків. Акцент у колекції зроблено на класичний верхній одяг: куртки зі щільної бавовни й жилети.

Polo Ralph Lauren х Mytheresa

"Ми працювали з командою Ralph Lauren в їхній студії, поки не зібрали те, що найкраще уособлювало б спосіб життя наших клієнтів, — продовжує Ківетос. — Потім звузили колекцію до кількох елементів, зосередивши увагу на тому, що вважаємо невіддільними речами не тільки для клієнтів Ralph Lauren, але й Mytheresa".

Polo Ralph Lauren х Mytheresa

Знімав для лукбуку капсульної колекції Polo Ralph Lauren х Mytheresa Патрік Гові в Баварських Альпах. Лукбук, як і речі капсули, показує й підкреслює любов Ральфа Лорена до природи та риболовлі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.