До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кендрік Ламар і Calvin Klein ведуть переговори про співпрацю

За інформацією джерел, американський репер Кендрік Ламар веде переговори з Calvin Klein про дизайн-проєкт, який передбачає створення продуктів для бренду й контенту для кампейну і буде втілений вже наступного року. Підтвердити ймовірність угоди та дізнатися інші подробиці не вдалося, оскільки представники Calvin Klein відмовилися від коментарів.

Кендрик Ламар в рекламной кампании #mycalvins, 2016Кендрік Ламар у рекламній кампанії #mycalvins, 2016

Ламар вже працював з брендом, з’явившись у його весняній кампанії 2016 року разом з Джастіном Бібером, Кендалл Дженнер, FKA twigs, Еббі Лі Кершоу і Joey Bada $$.

Реклама

Відомий музичний виконавець має еклектичний особистий стиль, який переважно спотворює повсякденний стиль, і часто виступає в білій футболці й джинсах — дуже в дусі Calvin Klein.

Calvin Klein перебуває під контролем PVH Corp., що також є батьківською компанією Tommy Hilfiger і викликала фурор завдяки співпраці з Джиджі Гадід, Зендаєю й Льюїсом Гемілтоном. Утім багато брендів прагне до різнопланових колаборацій, щоб оживити свій бізнес і залучити нову, молодшу аудиторію.

Calvin Klein ще не вибрав новий креативний вектор після відходу від справ Рафа Сімонса в грудні 2018 року, який тепер працює креативним співдиректором Prada й незабаром випустить жіночу лінію для свого однойменного бренду.

Нещодавно Calvin Klein співпрацював з Kith, відзначивши першу в історії Calvin Klein співпрацю з іншим брендом для створення своєї культової спідньої білизни.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.