До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це любов: TOUS святкує 1 рік в Україні

Іспанському сімейному бренду ювелірних виробів, аксесуарів і парфумерії TOUS 2020-го виповниться 100 років. В Україні марка відсвяткувала свій перший день народження.

TOUS спеціалізується на ювелірних виробах в сегменті доступної розкоші. В асортименті бренду: підвіски та браслети, сережки та намиста зі сталі, срібла, золота і титану. Вони личать і дорослим жінкам, і юним дівчатам, і дівчаткам, і підліткам. В Україну TOUS прийшов 2017 року, але за рік завоював величезну аудиторію.

Реклама

На радість тих, хто купував ведмежат TOUS тільки в поїздках по Європі, в Україні вже відкрито п'ять магазинів марки у важливих торгових центрах країни: київських Ocean Plaza, Gulliver, Dreamtown, Lavina і львівському FORUM.

Святковий торт з нагоди першого року TOUS в Україні

З нагоди святкування річниці до Києва приїхали представники бренду – Анаіс Дюранд, директор з маркетингу, комунікацій та іміджу, і Карлос Солер Дуффо, директор з продажу та маркетингу.

День народження TOUS святкували в старовинному особняку неподалік від Маріїнського парку, в маєтку Якова Полякова. З цієї нагоди марка представила арт-проект – колекцію фотопортретів відомих українок в прикрасах Tous. Хедлайнером вечора став FAHOT і Denis Adu Big Band, за діджей-сети відповідали DJ Mishukov і Zhannaona.

FAHOT на вечірці з нагоди першого року TOUS в Україні
3 факти про TOUS

Компанія заснована 1920 року, але її світанок припав на 60-і, коли та зосередила увагу на дизайні, відмінному від традиційного. У 80-х – 90-х чотири доньки сім'ї Тоус приєдналися до сімейного бізнесу. Асортимент марки розширився: у ньому з'явилися лінії сумок, духів, годинників, сонцезахисних окулярів та інших аксесуарів.

Так починалась історія TOUS

Фірмовий символ марки – ведмедик TOUS. Він з'явився 1985 року та символізує одну з основних цінностей марки – ніжність.

TOUS

Марка представлена на п'яти континентах, а число її магазинів перевищує 500. Вони є в Барселоні, Мадриді, Нью-Йорку, Маямі, Шанхаї, Токіо, Мехіко, Дубаї і так далі.

TOUS

Філософія марки – мистецтво дарувати подарунки. Будь-який ювелірний виріб TOUS упакують в ошатну картонну коробочку, декорувану дзвіночком, покладуть в красивий пакет, забезпечать інструкцією по догляду і докладуть каталог. Навіть для чека є окрема книжечка-паспорт.

TOUS


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.