До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Є контакт: нова літня колекція Act.1

Український бренд Act.1 і далі розвиває ідею утилітарного й функціонального гардероба, створеного для життя у великому місті. У новій весняно-літній колекції команда марки шукала натхнення в науково-популярному фільмі Роберта Земекіса "Контакт", знятому за однойменним романом Карла Сагана. Книга описує контакт з позаземною цивілізацією і показує, як глобальні проблеми сучасності, так і психологічні проблеми окремих людей.

Ця антиутопічна історія допомогла створити лаконічну й практичну колекцію, одяг якої не відриває від пошуку позаземних життів, а повністю підпорядкований ідеї служіння своєму господареві. "За час карантину, як ніколи раніше, людство відчуло потребу зв’язку та спілкування, — розповідають в Act.1. — Людина, як соціальна істота, завжди прагне до близькості, а як вид, ми тепер шукаємо й сусідів у всесвіті. Ці роздуми віддзеркалені в наших принтах".

Реклама

До колекції ввійшли легкі футболки й топи з 100% бавовни. Наприклад, футболка Pale Blue Dot містить принт відомої світлини Землі у вигляді маленької цятки й цитати Карла Сагана, а принт 6EQUJ5 Signal відсилає до нібито позаземного за походженням радіосигналу, що його отримали астрофізики в 1977 році. Також до колекції ввійшли різноманітні речі-трансформери — куртка, що обертається на пальто, та штани, які легко переробити в шорти.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.