До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий проект Гоші Рубчинського

Гоша Рубчинський готує новий проект під назвою GR-Uniforma, який планують запустити 16 березня у всіх магазинах Dover Street Market і на сайті ритейлера, відповідно до прес-релізу, опублікованого на сайті бренду.

фото: GR-Uniforma

Новий проект також супроводжуватиме відео, музику для якого записували в домашній студії на околиці Москви і в студії Dean Street у Лондоні. Також Рубчинський планує випустити книгу, світлини для якої зроблені у Грузії.

Реклама

У своєму Instagram Рубчинський публікує чорно-білі фотографії-тизери. На них – занедбані будівлі, посипані щебенем, підставка для мікрофона, саксофон і гітара, колони і сонячне світло, яке проглядає крізь вікна.

Згідно з анонсом на сайті проекту, новий лейбл Рубчинського "про уніформу, про співтовариство, про порядок архітектури, про людей з вашого світу". Свої ідеї дизайнер обрамляє в концепцію мистецтва і краси: "Я думаю про те, що наше життя – це один великий проект, іноді ми можемо робити його художнім способом".

фото: GR-Uniforma

За словами прес-секретаря Comme des Garçons, яка продюсувала і займалася дистрибуцією лінії Гоші Рубчинського, в найближчі тижні буде опублікована додаткова інформація про новий проект, в тому числі і про можливі колаборації.

Цей проект стане новим початком для дизайнера, який минулого року закрив свій однойменний бренд, а в грудні 2018 року виступив з заявою про "ризиковану практику кастингу через Instagram", після того, як 16-річний хлопець звинуватив його в неналежній поведінці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.