До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове покоління: колаборація BOSS x Russell Athletic

Чи не кожен бренд здатний задавати тон і поповнювати індустрію моди яскравими новинками. Але BOSS і Russell Athletic наочно демонструють, що вони чудово впораються з таким непростим завданням.

BOSS оголосив про співпрацю з легендарним спортивним брендом Russell Athletic, щоб представити капсульну колекцію сміливого повсякденного одягу для нового покоління. Створена за мотивами архівів двох брендів, капсула поєднає досвід BOSS у пошитті класичного одягу й впізнавану спорт-естетику Russell Athletic в унікальних продуктах.

Реклама

<b>BOSS x Russell Athletic 2</b>

BOSS чудово розбирається в кравецькій справі: інноваційний крій і найкращі матеріали завжди гарантують комфорт і бездоганний стиль. Зі свого боку Russell Athletic опікується розробленням високоякісного спортивного одягу вже понад століття. Кольори, принти і крій, переосмислені з огляду на досвід двох брендів і поєднані разом, створюють щось зовсім нове. Фірмові моделі з джерсі прикрашені логотипами обох брендів, а трикотаж, куртки, шорти й штани вирізняються структурованим і вільним кроєм, у такий спосіб комбінуючи в собі вишуканість і невимушеність. Навіть елементи, які традиційно вважалися більш формальними, як-от блейзери та сорочки, знайшли вільний крій у стилі 1990-х.

BOSS x Russell Athletic

Знаковий елемент — широка діагональна смуга — проходить по топах і верхньому одязі колекції, надаючи речам вінтажного нальоту, але з новим знаковим напрямом. Класичні лампаси на штанах і спортивних костюмах — не менш важлива естетична деталь, яка також з’являється у вигляді контрастних смуг з боків шортів. Універсальна колірна гама капсули дає змогу поєднувати представлені моделі не тільки одна з одною, а й наявними предметами в кожному гардеробі. Багато речей представлені в стилі унісекс.

<b>BOSS x Russell Athletic</b>

Співпраця BOSS x Russell Athletic поєднує найкраще від спадщини обох брендів, щоб стимулювати зміни і створювати щось нове. Культова естетика Russell Athletic, що сягає корінням американського спортивного одягу, поєднується з індивідуальним підходом BOSS. Ностальгічна оповідь про класичний спортивний одяг зустрічається з мистецтвом пошиття одягу. Це колекція, безсумнівно, відповідає сучасності, поєднуючи в собі якість і легкість з незвичним стилем і новаторським підходом, на які полюють законодавці смаку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.