До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Balmain представлять нову чоловічу колекцію на музичному фестивалі

21 червня світ моди і музики об'єднаються. Олів'є Рустен проведе показ чоловічої колекції Balmain сезону весна-літо 2020 у межах музичного фестивалю в Jardin des Plantes.

Олів'є Рустен

Після колаборації з Бьорк, Каньє Вестом і Бейонсе, Олів'є Рустен знову звертається до музичної індустрії. 21 червня, в межах паризького фестивалю музики Fête de la Musique, дизайнер представить чоловічу колекцію Balmain весна-літо 2020 року у формі концерту на подіумі. Безпосередньо від Balmain виступить культовий французький музикант Gesaffelstein.

Реклама

Відвідати шоу з'явиться можливість у кожного. На сайті бренду опівдні (за французьким часом) 7 червня можна буде забронювати один з 1500 безкоштовних квитків. На заході гостям запропонують приєднатися до Олів'є Рустена і армії Balmain, щоб підтримати благодійну організацію Red, засновану 2006 року Боно з U2. Пожертвування і прибуток від продажу продуктів і напоїв Balmain спрямують на боротьбу зі СНІДом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.