До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Balenciaga представили новий кампейн у вигляді анімованого фільму

Французький модний дім Balenciaga представив кампанію сезону осінь-зима 2021/2022, автор якої — розробник відеоігор Quantic Dream.

Бренд представив новий кампейн у вигляді анімованого короткометражного фільму, створеного за допомогою анімування дій реальних акторів. Відео зображує двох персонажів, що зустрічаються у вигаданій установі, де можуть тимчасово поринути у віртуальну реальність. Головні герої чекають своєї черги, щоб надіти гарнітуру VR й окремо входять у віртуальний світ. Однак, перебуваючи там і думаючи одне про одного, вони сподіваються зустрітися або в цифровому, або у реальному світі.

Реклама
Balenciaga осень-зима 2021/2022Balenciaga осінь-зима 2021/2022

Віртуальний світ, до якого потрапляють ці персонажі, до певної міри складається з частин, створених для Afterworld: The Age of Tomorrow — новаторської відеогри, за допомогою якої бренд Balenciaga представив колекцію сезону осінь-зима 2021/2022.

Однак фантастичні пейзажі й інші персонажі, що насолоджуються віртуальним досвідом, не можуть відвернути головних героїв від їхніх цілей знайти ту людину, що сподобалася в черзі. Після того, як гарнітури знімають, головні герої бачать одне одного й обіймаються, кожен з них трансформується в інших персонажів, щоб окреслити невизначеність місця та ідентичності в цьому світі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.