До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минула закрита вечеря Rolls-Royce Motor Cars Kyiv

Наприкінці січня Rolls-Royce Motor Cars Kyiv відсвяткували видатні результати 2019 року. Єдине представництво в Україні торік досягло історичного максимуму продажів, при цьому кількість замовлень клієнтів збільшилася більш ніж утричі порівняно з попереднім роком. Попит викликали перший позашляховик Rolls-Royce, Cullinan, на який припадає близько три чверті продажів, і флагман Phantom.

Олександр Тимофєєв, голова наглядової ради "АВТ Баварія" і генеральний директор Rolls-Royce Motor Cars Kyiv, прокоментував ці результати: "Ми дуже пишаємося, коли бачимо цифри 2019 року. Очікування найвимогливішої клієнтури, клієнтів Rolls-Royce, надзвичайно високі, і дуже приємно бачити, що ми досягли такого рівня продажів, як ніколи раніше в цій країні. Досягнутий результат уособлює привабливість марки для наших клієнтів".

Реклама
Олександр Тимофєєв

Користується популярністю у клієнтів бренду і програма Bespoke для індивідуалізації та персоналізації автомобілів. 2019 року понад 90 % автомобілів Rolls-Royce, переданих клієнтам, демонстрували якусь особливість Bespoke.

Олександр Бутенко і Олена Тареєва

Команда Rolls-Royce на чолі з Оленою Москаленко також вперше продала підтримані автомобілі 2019 року за програмою, яка у Rolls-Royce Motor Cars має назву Provenance Pre-Owned, що ознаменувало успішний дебют програми в Україні. Provenance Pre-Owned – це офіційна і сертифікована брендом програма реалізації автомобілів з пробігом, що відображає безкомпромісні стандарти Rolls-Royce і філософію неухильного прагнення до досконалості.

Френк Тіманн (ліворуч)
Френк Тіманн

Серед гостей камерної вечері Rolls-Royce Motor Cars Kyiv були Філіп Власов, Олена Заєць, Ірина Турбаєвська.

Філіп Власов
Вадим Келлер, Ірина Турбаєвська і Френк Тіманн
Олена Тареєва, Олександр Тимофєєв, Єлизавета Кутова, Френк Тіманн

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.