До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це все ДНК: Аліса Ілієва про автомобілі Porsche

Аліса Ілієва вирушила на тест-драйв Porsche і подарувала цьому бренду своє серце.

Аліса Ілієва

Коли я вирушила в Чорногорію на тест-драйв автомобілів Porsche я вже знала про них все, так як давно люблю цей бренд – від філософії і до дизайну. Навіть кермо залишає інше враження, не таке як у інших марок.

Реклама

Сам Ферденанд Порше якнайкраще описав те, що він зробив для світу автівок: "Я шукав автомобіль мрії і коли не знайшов його, вирішив створити сам". В цьому і є ДНК бренду. У кожній деталі відчувається досконалість форм і скрупульозність її створення. Сідаєш за кермо – і відчуваєш себе впевнено.

Я приїхала на тест-драйв по красивих дорогах Которської затоки, щоб спробувати найкращі двигуни у світі на собі. За планами була хороша погода, сонце, літо і кабріолети. Але кожен міг спробувати кілька автівок. Моєю любов'ю завжди були потужні машини, на яких можна покататися, відчути справжню швидкість і хороше зчеплення з дорогою. Однак після тест-драйвів я зрозуміла, що Macan і Cayenne нічим не поступаються 911 або 718 моделям, адже можна опустити корпус авто до гранично низького і ось уже позадорожники стають майже седанами з відмінними характеристиками. Мрія, чи не так?

У погоди, звичайно, свої плани, і наш шлях в 150 км в одну сторону супроводжувала постійна злива, причому їхали ми по вузьких дорогах. Від цього тест-драйв задньопривідних кабріолетів ставав тільки цікавішим. І поки я пробувала сили 718-го, полюбила цю модель остаточно. Навіть в умовах крутих поворотів і слизької дороги ти почуваєшся в безпеці, а віддача двигуна говорить про те, що вклав у нього синьйор Порше: автомобіль мрії повинен звучати саме так.

Аліса Ілієва

Вперше я дізналася про те, що в автомобілі може бути відомий і єдиний дизайн серед різних моделей, так як всі моделі Porsche в передній частині кузова створені в єдиній лінії дизайну. Шанувальники марки жартують, що свій Porsche легко впізнати навіть у темряві. При створенні нових моделей іноді беруть елементи дизайну з інших автівок, наприклад, при розробці нового Cayenne в дизайн вкладені елементи з 718 і 911 кузова. Це і називається ДНК.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.