До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ворожіння Таро: що вони передбачають у серпні

Таро — не просто карти чи інструмент пророкувань. Це цілісна система символів, мова прихованих знань. Знаками з нами говорить Всесвіт, і через них можна отримати інформацію про майбутні події.

Текст: Анастасія Талько

Реклама

Порадам Таро довіряють такі відомі люди, як виконавиця головної ролі в "Анатомії Грей" Еллен Помпео, зірка саги "Сутінки" Ніккі Рід; актриса, американська активістка Софія Буш; актриса, блогерка Кет Грем та інші. Сенс життя — в отриманні досвіду, тому 22 аркана, як 22 наставника, радять, на що варто звернути увагу в серпні.

ОВЕН – ВЕРХОВНИЙ ЖРЕЦЬ

Краще бездіяльність, ніж дії без сенсу. Добре подумайте, чого ви хочете, навіщо це треба, і яких знань не вистачає. Тоді вдасться зрушити з місця те, що давно не вдавалося вирішити.

ТЕЛЕЦЬ – СИЛА

Настав час заявити про себе. Не сумнівайтеся. Внутрішньої сили і харизми зараз вистачить, щоб переконати будь-якого скептика в істинності своїх намірів..

БЛИЗНЮКИ – БЛАЗЕНЬ

Час, коли можна розслабитися, набратися терпіння і просто стати глядачем у кінотеатрі життя. Немає сенсу щось планувати: все матиме несподіваний результат.

РАК – ІМПЕРАТОР

Зберіться з думками. Не оминайте увагою жодної деталі. Чітко зрозумійте для себе, яких змін хочете досягти, і створіть план реальних дій.

ЛЕВ – ЦІЛІСНІСТЬ

Закінчуйте справи і переводьте подих. Попереду новий виток життєвих подій, що вимагає чималих сил. Приділіть час собі і всьому, що наповнить вас необхідною енергією.

ДІВА – ЗАКОХАНІ

Немає часу на роздуми. Всі пропозиції пропускайте через серце і приймайте швидкі рішення. Результат такого вибору дасть відчуття легкості і приємно здивує.

ТЕРЕЗИ – ВЕРХОВНА ЖРИЦЯ

Будьте пильними і перевіряйте будь-яку отриману інформацію. Вона може бути недостовірною або мати якийсь прихований підтекст. Не давайте відповідей відразу. Шукайте альтернативу і порівнюйте варіанти.

СКОРПІОН – МІСЯЦЬ

Усі перешкоди — лише у вашій голові. Не посилайтеся на минулий досвід. Маленькими, але упевненими кроками прямуйте до намічених цілей.

СТРІЛЕЦЬ – СОНЦЕ

Поставтеся до кожного дня, як до цілого життя. Приберіть зайві амбіції. Зараз чудовий час для оновлення і час дати життя ідеям, які довго виношувалися. Відкриваються нові можливості.

КОЗЕРІГ – ВІДЛЮДНИК

Немає сенсу комусь щось доводити: вас не чують. Спокійно і без зайвих слів робіть те, що запланували. З приводу поради прийдуть пізніше — тоді і відповісте.

ВОДОЛІЙ – КОЛІСНИЦЯ

Ви ще думаєте, їхати кудись чи ні? Відповідь очевидна — так! Час дати спокій думкам і вирушити назустріч новим емоціям.

РИБИ – ЗІРКА

Ловіть момент творчого підйому. Буденні речі можуть розпалити вогонь натхнення. Відкладіть усе і творіть. Решта нікуди не подінеться і дочекається вас у вересні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.