До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аарон Тейлор-Джонсон – обличчя нового аромату Givenchy

Givenchy Parfums оголосив про співпрацю з британським актором Аароном Тейлором-Джонсоном, який утілить новий чоловічий аромат Gentleman Givenchy. Ромен Спітцер, генеральний директор Givenchy Parfums, відзначає в Аароні його сміливість як артиста, мультиталановитість і вміння перевтілюватися, а також харизму. Новий аромат і рекламна кампанія будуть представлені в серпні 2017 року.

Аарон Тейлор-ДжонсонФото: Amanda Demme

Нагадаємо, що Аарон Тейлор-Джонсон вперше став відомий після того, як зіграв провідну роль в біографії Джона Леннона "Стати Джоном Ленноном" (John Lennon Nowhere Boy (2009)) і на наступний рік в супергеройському фільмі в жанрі комедійного бойовика "Пипець". Потім він знявся в таких стрічках, як "Дикуни" (2012), "Анна Кареніна" (2012), і блокбастерах "Ґодзілла" (2014 року) і "Месники: Ера Альтрона" (2015). А зовсім недавно Аарон Тейлор-Джонсон отримав премію "Золотий глобус 2017" за кращу чоловічу роль другого плану у фільмі "Під покровом ночі", а також номінацію BAFTA за кращу чоловічу роль другого плану за спектакль в трилері Тома Форда "Нічні тварини" (2016). Незабаром актор зіграє головну роль у новій стрічці Дага Лаймана "Стіна".

Реклама

Читайте также:

Как правильно ухаживать за мужской кожей

Менталист и джентльмен: секреты Саймона Бейкера

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.