До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принц Вільям знявся для обкладинки британського GQ

Принц Вільям став героєм ліпневого номеру британського GQ і дав журналу дуже відверте інтерв'ю – напевно, найвідвертіше з усіх. Він розповів про смерть мами, загибель якої майже 20 тому в автомобільній аварії дуже вплинула і на нього, і на його брата принца Гаррі. "Я би хотів, щоби вона познайомилася з Кетрін і побачила, як ростуть наші діти. І мені неймовірно сумно від того, що вони ніколи її не пізнають", – сказав Вільям в інтерв'ю Алістеру Кемпбеллу.

Фото: Norman Jean Roy

Такожгерцог Кембриджський, який є одним з учасників глобальної кампанії Heads Together, висловив свою точку зору щодо психічного здоров'я, сказавши, що готовий подолати табу в суспільстві навколо цієї теми і навчити британців більше говорити про емоції і почуття: "Я дійсно шокований тим, скільки людей живе в страху і тиші через свої психічні захворювання. І навіть в родині, за зачиненими дверима, не всі можуть говорити зі своїми рідними про таку проблему ".

Реклама
Фото: Norman Jean Roy

Окрім портретів самого принца Вільяма, GQ і фотографу Норману Жан Рою вдалося зняти всю сім'ю молодого монарха – разом дружиною герцогинею Кетрін і дітьми, принцом Георгом і принцесою Шарлоттою, в неформальній домашній обстановці – просто на галявині біля Кенсінгтонського палацу.

Фото: Norman Jean Roy

Нагадуємо, що рік тому герцогиня Кембриджська дебютувала на обкладинці британського журналу Vogue.

Читайте також:

Герцоги Кембриджские рассказали о своих любимых сериалах

Герцоги Кембриджские разрушают вековые традиции в воспитании детей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.