До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чоловіча мода: головні тренди сезону весна-літо 2018

Уновому сезоні обрати свій ідеальний образ зможуть і відчайдушні модники, і ті, хто прагне простих і зрозумілих рішень на кожен день. Vogue.ua вибрав головні тренди чоловічої моди сезону весна-літо 2018.

Нейтральність

У чоловічих колекціях переважають благородні нейтральні відтінки – від світло-бежевого до густо-земельного.

Реклама
Bottega Veneta
Marni
Корозія металу

Завдяки експериментам з фарбуванням, базові речі набувають зухвалого артизанального вигляду. Неоднорідне розфарбовування тканин і натуральної шкіри створює ефект іржі і розводів.

CALVIN KLEIN 205W39NYC
Miharayasuhiro
Ковбої

Американський стиль розібрали на цитати: хіти нових колекцій – куртки з бахромою, ковбойські сорочки і шкіряні штани в дусі рок-зірок 1960-х.

Coach 1941
Stella McCartney
Ліга плюща

Класичну уніформу студентів західних коледжів і університетів в новому сезоні цитують на контрастних джемперах з V-подібним вирізом і футболках з графічними принтами.

Dior Homme
Tommy Hilfiger
Алоха, Гаваї!

Дизайнери радять зустрічати весну в туристичних сорочках з коротким рукавом, з яскравими квітковими принтами і неоновими написами.

Louis Vuitton
Дошка оголошень

Базова футболка стає річчю-маніфестом, а слогани і логотипи на ній повідомляють про смаки та вподобання власника.

Alexander Wang
Martine Rose
Два в одному

Комбінезон повертається в чоловічий гардероб. Найпопулярніші в цьому сезоні – джинсові, на широких шлейках, або закриті бавовняні моделі на блискавки.

Alexander McQueen
Prada
Джонні-Замшевий

Замшеві куртки та тренчі натуральних кольорів – головна інвестиція сезону. Серед спецефектів – графічні аплікації і вставки з глянцевої шкіри.

Hermes
Prada
У вільному стилі

Тепер костюм-двійку передбачено носити без сорочки, замість неї – прості футболки і майки-алкоголічки, що повернулися на подіум. Ще більш розслаблений підхід – поєднувати піджаки і брюки різних кольорів і фактур.

Marni
Dries Van Noten

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.