До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація нового Rolls-Royce Phantom в Києві

У Києві відбулася урочиста презентація нового Rolls-Royce Phantom 8, який уперше був представлений в Лондоні в минулому році. В її рамках пройде ще серія вечерь, адже побачити новинку хочуть багато шанувальників британського бренду. Сама компанія називає цей Phantom найбільш технологічно досконалим з усіх автомобілів, коли-небудь нею створених.

Вітав гостей презентації Олександр Тимофєєв, генеральний директор "АВТ Баварія", офіційного дилера Rolls-Royce Motor Cars в Україні, які підкреслив: "Починаючи з появи моделі Phantom більше 90 років тому, цей автомобіль є абсолютним символом успіху. І ми пишаємося бачити новий Phantom в Києві. Адже він знаменує важливу віху в історії Rolls-Royce в Україні, котра почалась з першої появи автомобіля даної марки в нашій країні ще в 1914 році ".

Реклама
Александр Тимофєєв

Новий Phantom пропонує повністю нове, сучасне переосмислення дизайну в ДНК Rolls-Royce Phantom і унікальні технічні характеристики, з якими всі гості й могли познайомитися під час презентації.

<b>RollsRoycePresentation</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.