До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Моя Земля: нові весняно-літні вітрини в київському ЦУМі

ЦУМ представив нові вітрини, головним сюжетом яких стала природа з її красою й різноманітністю, якими можна милуватися нескінченно довго.

Весняні вітрини в київському ЦУМі

Креативна команда ЦУМу відтворила різноманітні природні ландшафти, акцентуючи увагу на важливості дбайливого й свідомого ставлення до ресурсів планети. Весняні вітрини сповнені повітрям і простором, колірна гама спокійна й збалансована. У процесі створення сюжетів використано насичені натуральні відтінки й фактури: камінь, дерево, рослини. У семи вітринах показали елементи гірських порід, мінливість водної стихії, мальовничу палітру неба й рослинний світ.

Весняні вітрини в київському ЦУМі
Весняні вітрини в київському ЦУМі

У першій вітрині за допомогою оптичної ілюзії створено ефект туману. Джерелом натхнення другої вітрини стало різноманіття візерунків каменю й палітра натуральних кольорів. Захоплива повітряна стихія й безмежна краса неба на світанку проявляються в третій вітрині. У четвертій вітрині відтворено архітектурну форму в поєднанні з флористичними мотивами. Завдяки гіпнотичному ефекту циклічного відео на екранах п’ятої вітрини кожен зможе переосмислити водну стихію, її могутність і важливість для довкілля. Камінь як унікальний шедевр з історією в мільйони років знайшов своє відбиття в шостій вітрині. Сьома вітрина присвячена пробудженню природи навесні. Також тема природи простежується в оформленні фасаду.

<b>ЦУМ_ВесенниеВитрины</b>

Центральний вхід ЦУМу, прикрашений ніжно-рожевими кронами дерев, уже встиг стати головним Instagram-місцем для користувачів соціальних мереж.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.