До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Choice: Санта Дімопулос збирає весняний гардероб

Весна потребує оновлення в усіх сферах життя, почати яке можна з оновлення гардероба. До того ж модні бренди цього сезону особливо постаралися й представили колекції, у яких є все — від бездоганних шкіряних косух до яскравих суконь. Згодна з нами й Санта Дімопулос, яка в межах проєкту Vogue Choice вирушила до київського ЦУМу, щоб зібрати свій ідеальний гардероб на найближчі місяці.

Класика жанру

Якщо потрібно було б вибрати тільки один образ на всю весну, то комплект, що складається з класичної косухи, білої простої футболки й блакитних джинсів, став би тим самим вибором. Ця трійка вже не раз засвідчувала, що може бути доречна скрізь — від тривалих прогулянок вихідного дня до вечірки з подругами. Тільки в другому випадку не забудьте червону помаду, ефектні сережки й ошатні босоніжки.

Реклама

<b>Santa_1</b>

У стилі сафарі

Стиль сафарі повертається до нас кожного весняно-літнього сезону, адже з настанням тепла так і хочеться вирушити в подорож, щоб досліджувати нові обрії. Зробити це з особливим шиком можна разом із лляним костюмом Isabel Marant Étoile, що складається зі штанів з високою посадкою й куртки під пояс. Найкращою парою до нього стануть черевики з бежевого текстилю Proenza Schouler, місткий наплічник Longchamp і протисонцеві окуляри з кольоровими скельцями.

<b>Santa_2</b>

Магія 1980-х

Вісімдесяті й далі надихають дизайнерів у всьому світі. Якщо вам також хочеться приміряти зухваліший і сексуальніший образ, то на допомогу прийде чорна сукня з екошкіри Nanushka, великі сережки кольору жовтого золота JW Anderson, елегантні босоніжки Francesco Russo й клатч Jimmy Choo. Героїні "Династії" оцінили б.

<b>Santa_3</b>

Червоне і чорне

Є поєднання, які ніколи не втратять своєї актуальності — дует червоного і чорного саме з таких. Санта Дімопулос вибрала його для вечірнього образу, поєднавши червону сукню до підлоги Victoria Beckham із замшевими туфлями Aquazzura й клатчем Jimmy Choo. Підкреслити теплий відтінок шкіри героїні допоможе кольє Alighieri Jewellery.

<b>Santa_4</b>

Най буде свято

Керрі Бредшоу свого часу закохала дівчаток різного віку у фатинові спідниці, а очікуючи на повернення легендарної героїні на екрани, можна повторити її образ у сучасному прочитанні. До пишної спідниці MACH&MACH пропонуємо підібрати корсетний топ цього ж бренду й мюлі Jimmy Choo, декор на яких добре гратиме з блискучими сережками Isabel Marant.

<b>Santa_5</b>

Голос пустелі

Бежевий і далі визначає модний порядок денний, адже з його відтінками легко вибудовувати і багатошарові образи, і збирати мінімалістичні. Для шанувальників лаконічності угорський бренд Nanushka придумав чудовий варіант на щодень — костюм, що складається з прямих штанів та обємної сорочки. Носити можна як разом, так і окремо. А доповнити образ допоможуть сабо JW Anderson, мяка сумка-клатч THEMOIRe з тисненням під крокодила і сережки Reliquia.

<b>Santa_6</b>

Ознайомитися ближче з новими весняними колекціями можна в самому ЦУМі або на сайті tsum.ua.

Відео: Slava Davydov

Макіяж: Olga Mishura

Зачіски: Max Nago

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.