До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весні дорогу: головні модні образи сезону в лукбуку ЦУМу

Київський ЦУМ представив лукбук нового сезону, у якому зібрав понад 40 актуальних образів з весняно-літніх колекцій міжнародних і українських брендів. Головним джерелом натхнення для знімання була прийдешня весна зі своїми характерними відтінками: тонкі переливи пастельної гами затишно сусідять з яскравими принтами. Особливий акцент на гітах сезону — масивних прикрасах і геометричних аксесуарах.

<b>ЦУМ лукбук весна-лето 2021 (1)</b>

Реклама

Уже традиційно універмаг зустрічає новий сезон новими іменами. До селекції популярних міжнародних брендів, як-от Jimmy Choo, Bally, Versace, Isabel Marant і Proenza Schouler, цієї весни долучилися сукні й костюми першої лінії Victoria Beckham, сорочки й спідниці з флористичним принтом італійського бренду Marni, силуетні образи з небанальними дизайнерськими акцентами від N° 21 та MM6 Maison Margiela, культове для всіх it-girls взуття Mach & Mach і SJP by Sarah Jessika Parker, а також сумки складних архітектурних форм від MLOUYE. Не залишили без новинок і чоловіків: уперше ЦУМ представляє одяг, взуття та аксесуари бренду JW Anderson, базові речі з бездоганною якістю від Officine Générale, а для прихильників contemporary-стилю — модні сорочки з джунглі-принтом екобренду Nanushka і №21.

<b>ЦУМ лукбук весна-лето 2021 (2)</b>

ЦУМ залишається головним бізнес-партнером українських дизайнерів і постійно підсилює цей напрям. На 3-му поверсі універмагу тепер представлені чуттєві вечірні силуети Frolov, графічна класика від Gudu і Valery Kovalska, шовкові піжами Sleeper, яскраві панчохи Shur Shur, вишукані ювелірні прикраси Guzema Fine Jewelry, денім KSENIASCHNAIDER і капелюхи Ruslan Baginskiy. Шанувальники streetwear-напряму зможуть потішити себе новинками від культових марок Chinatown Market, Billionaire Boys Club, The North Face, Stussy, A-Cold-Wall і White Mountaineering.

<b>ЦУМ лукбук весна-лето 2021 (3)</b>

Фанати онлайн-шопінгу можуть відстежувати й купувати нові надходження всіх брендів в інтернет-магазині tsum.ua: команда digital-департаменту універмагу постійно працює над оновленням асортименту, а зручне меню сайту дає змогу швидко сортувати товари за марками, категоріями, ціною та розміром.

Ближче ознайомитися з новою весняною колекцією можна за посиланням.

Над зніманням працювали:

Фотограф — Аня Брудна

Стиліст — Євгенія Скварська

Асистент фотографа — Маша Кислова

Асистент стиліста — Ксенія Приземирська

Макіяж і зачіски — Оксана Черепаня

Асистент з питань макіяжу і зачісок — Маргарита Бондаренко

Моделі — Юлія Мусейчук (L-Models), Олександра Васкова (Thenextmodels), Соломія Лебяк, Поліна Бикова (Girls Girls Management), Роман Плуговий, Ігор Блюсович (Boys Boys Management), Іван Щигольов (Elvog Models)

Моделі-діти — Мирон, Злата (Future model management)

Сет-дизайн — Романія Беспалюк

Асистент сет-дизайнера — Тіна Шовкопляс

Відео — 5films

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.