До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SJP та ЦУМ представляють ексклюзивну капсульну колекцію

Уперше команда київського ЦУМу презентує ексклюзивну капсульну колекцію, створену в колаборації з міжнародним брендом – SJP by Sarah Jessica Parker. Капсулу розробили разом з культовою акторкою та дизайнеркою власного бренду взуття Сарою Джессікою Паркер.

Ця капсульна колекція – унікальна з погляду варіації кольорів, фурнітури та деталей. "Я рада познайомити вас із новими моделями Carina, Windsor та Rampling, дизайн яких я розробила ексклюзивно для київського ЦУМу. Сподіваюся, ви будете так само в захваті від них, як і я. Передаю свою любов усім українцям", – коментує співпрацю Сара Джессіка Паркер.

Реклама

"Ми пишаємося результатом колаборації з нашим партнером. Три ексклюзивні моделі туфель на підборах у рожевих і бузкових кольорах виготовили вручну найкращі взуттєві майстри Італії під пильним наглядом самої Сари. Кожна пара вийшла лімітованою кількістю та доступна лише клієнткам ЦУМу – в універмазі та на tsum.ua", – розповідає баїнгдиректорка ЦУМу Ольга Чайка.

Бренд SJP by Sarah Jessica Parker заснувала Сара Джессіка Паркер у партнерстві із CEO Manolo Blahnik у 2014 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.