До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкриття святкової ілюмінації київського ЦУМу

9 грудня відбулося врочисте відкриття святкової ілюмінації фасаду центрального універмагу. Запрошеним гостем події став популярний український продюсер і креатор музичної корпорації — MONATIK, який виконав почесну місію й уперше ввімкнув ілюмінацію ЦУМу.

MONATIK

Спеціально до прийдешніх новорічних свят ДТЕК у партнерстві із ЦУМом утілили проєкт декоративного підсвічування фасаду універмагу. Понад чотири місяці промислові альпіністи, машиністи підіймальних машин і електромонтажники щодня працювали над встановленням 7 600 ретро-ламп теплого світіння по контуру будівлі. Освітлення фасаду вирізняє універмаг у темряві, створює відчуття чарівності й ідеально гармонує з іншими елементами архітектури.

Реклама

"Ми сподіваємося, що святкова ілюмінація сподобається людям і подарує яскраві емоції, створить новорічну атмосферу. У цей складний рік усі ми як ніколи зобов’язані ділитися одне з одним позитивом і підтримкою. Цей проєкт з ЦУМом для нас — символ можливостей, які стають доступними, якщо діяти спільно, у партнерстві", — розповідає генеральний директор ДТЕК Енерго Дмитро Сахарук. Генеральний директор ЦУМу Київ Євген Мамай додає: "Ми втішені, що нам вдалося втілити грандіозний проєкт ілюмінації з нашим партнером ДТЕК саме цього року, коли потреба у відчутті прийдешніх свят найактуальніша. Тепер щовечора ЦУМ сповнюватиме добрими й позитивними емоціями киян і гостей столиці. Ми сподіваємося, що це стане доброю щорічною традицією для нас і всього міста".

MONATIK

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.