До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від піжам до суконь: вибираємо новорічне вбрання в ЦУМі

Ніколи раніше новорічний настрій не був таким домашнім і затишним. Київський ЦУМ вирішив додати святкуванню яскравих барв — до вашої уваги приємні сезонні знижки й варіанти вбрання.

Сережки, намисто — все, Numbering; червона водолазка, See by Chloe; блуза, Alexa Chung; спідниця, Red Valentino; светр, сорочка — все, Polo Ralph Lauren; речі на дитині — все, Polo Ralph Lauren; штани, Wood Wood; піджак, The Kooples; сорочка, краватка — все, Polo Ralph Lauren; червона сукня, Dafna May

Цього року ми проводжатимемо турбулентний 2020 у колі найближчих за душевними бесідами, ароматними мандаринами, ніжним какао й імбирним печивом. Але обов’язкове дотримання правил соціального дистанціювання й дезінфекції не позбавлять нас можливості зустріти 2021 рік у яскравій сукні Rixo або піжамі з пір’ям Sleeper, навіть якщо новорічна ніч пройде за переглядом улюблених фільмів.

Реклама
На ній: піджак, штани — все, Philosophy; блуза, VONA. На ньому: піджак, штани — все, The Kooples; сорочка, краватка — все, Polo Ralph Lauren

У столичному ЦУМі пропонують не зважати на умовності й вибрати для ефектного святкування сукню в горошок Alexa Chung або монохромний варіант сукні до підлоги Anna October. Для елегантних проводів 2020 року можна вибрати водолазку See by Chloe в поєднанні зі спідницею Red Valentino або брючний костюм Philosophy di Lorenzo Serafini.

Сукня, Alexa Chung; біла квітка, Philosophy; червоні туфлі, Aquazzura; блуза, Alexa Chung; спідниця, Red Valentino; зелені туфлі, SJP

У будь-якому разі домашня атмосфера легко надихає як на експерименти, так і на практичні рішення, які легко здійснити завдяки святковим знижкам у ЦУМі до 50%.

Фото: Аня Брудна
Стиль: Женя Скварська
Відео: Ганна Бугакова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.