До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Від щирого серця: подарунки до Дня всіх закоханих для неї і для нього

День святого Валентина – необов'язковий, але дуже приємний привід зробити подарунок коханій людині, ще раз розповісти про свої почуття чи навіть звичайний будній день перетворити на особливий. Щоб полегшити вибір напередодні свята, ми вибрали найцікавіші пропозиції для нього і для неї з київського ЦУМу, де з 10 до 16 лютого діють знижки до 70% на осінньо-зимові колекції обраних брендів.

Для неї

Класичним подарунком до Дня святого Валентина вважається білизна – річ дуже особиста і навіть інтимна, яка стане тим самим секретом двох закоханих людей. Наприклад, корсет або мереживне боді Lise Charmel покращить настрій у цей зимовий вечір. А якщо все-таки є побоювання не вгадати з розміром, але хочеться тримати інтригу до кінця, на допомогу прийдуть аксесуари – від прикрас Alighieri і взуття Jimmy Choo до сумок Versace і Stuart Weitzman.

Реклама

<b>StValentinesDay_2020_TSUM_HER</b>

Ще одна безпрограшна ідея для подарунка – це парфумерія, адже відчувати весь день на шкірі запах, подарований коханою людиною, це окреме задоволення. Особливо ефектно взимку звучать східні аромати, як-от Oud Collection Her majesti від британців Atkinsons; парфуми BYREDO сподобаються шанувальникам троянд, білих квітів і персика; Love Mimosa від Amouage розкриються на ніжній шкірі кремово-пудровою мімозою, грушею та ірисом. Справжнім зізнанням у коханні є і Rolling In Love від Killian – червоний флакон вже змушує серце битися частіше, а п'янкий мускус в оточенні ванілі, абсолюту туберози і бобів тонка – готовий звести з розуму.

<b>ПодаркиЦУМ_Духи</b>

Для нього

День святого Валентина – свято, з нагоди якого хочеться піднести особливий і дуже пам'ятний подарунок, яким активно користуватимуться і пам'ятатимуть, хто його подарував. У київському ЦУМі цілий поверх присвячений чоловічій моді, а це означає, що вибрати буде з чого – від ідеальної білої сорочки Giorgio Armani до затискача для грошей MCM або наплічника Bally.

<b>StValentinesDay2020_ForHIM</b>

Чоловіки люблять отримувати в подарунок аромати не менше за жінок. На першому поверсі ЦУМу можна знайти чимало цікавих і небанальних варіантів: деревні експерименти Bvlgari, натхненні безладом і хаосом парфуми Interlude Man від Amouge або класику, поєднану з весняною свіжістю у флаконі Vetiver.

<b>АроматыВ Подарок_Мужчины_14февраля</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.