До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорна п’ятниця: що придбати в київському ЦУМі за найвигіднішими цінами

Чорна п’ятниця — прекрасна нагода як придбати давно заплановані речі за вигідними цінами, так і зробити приємність близьким несподіваними подарунками. Поєднати приємне з корисним допоможе київський ЦУМ, де можна купити і теплий светр, і туфлі мрії, і потішити себе новими парфумами, і поповнити гардероб новою сукнею від українського дизайнера. З 18 по 29 листопада до вже активних знижок до -70% ви можете отримати додатково до – 30% на колекції минулих сезонів, а також до -30% на поточні осінньо-зимові колекції міжнародних і українських брендів. Ми вибрали позиції, за якими самі вирушимо в ЦУМ, який тепер працює за новим графіком — від 9.00 до 23.00 в будні дні.

Універсальний підхід

Якщо дотримувати одного з головних правил скуповування, то під час розпродажу варто вибирати базові й позачасові речі високої якості, які не втратять актуальності. Серед таких особливо вирізняється жакет The Kooples, сіра сукня Proenza Schouler і високі чоботи без підборів Stuart Weitzman на всі випадки життя.

Реклама

<b>ЦУМ_Классика</b>

Курс на утеплення

Погода за вікном спонукає дістати із шафи найтепліший светр або закутатися в безрозмірне пальто перед виходом на вулицю. Ми пропонуємо поєднати комфорт з естетичною насолодою, а допоможуть це зробити дублянка See by Chloe відтінку металік, пуховик Belstaff і шуба Free People.

<b>ЦУМ_Пуховик_Новый</b>

Все сплетено

Якщо потрібно було б назвати головний матеріал 2020 року, то ним точно став би трикотаж. Ця м’яка, комфортна й тепла тканина спочатку стала нашим порятунком під час весняного карантину, потім з нею добре було проводити літню відпустку й зустрічати перші прохолодні вечори, а тепер без неї й зовсім не обійтися. Вподобали трикотаж і дизайнери — кардигани з нотками ретро можна знайти в Markus Lupfer, романтичні моделі є в Red Valentino, а лаконічний кашемір ліпше вибрати у Fay.

<b>ЦУМ_Новые _Кардиганы</b>

Святу бути

Цього року так несамовито хочеться свята, що починаєш готуватися до нього заздалегідь, аби якнайшвидше його наблизити. Ми пропонуємо почати з вибору ідеального образу. Як щодо делікатної стриманості Red Valentino, святкових леліток Needle & Thread або ідеальної чорної сукні з присмаком 1980-х House of Holland?

<b>ЦУМ_Новые_Платья</b>

Туфлі для Попелюшки

Ще Керрі Бредшоу нам заповіла, що туфель забагато не буває, а кожна нова пара миттєво перетворюється на найулюбленішу й поліпшує настрій. До того ж тепер у київському ЦУМі зі знижками представлені і святкові босоніжки Red Valentino з металізованої шкіри, і лаконічні замшеві лодочки Stuart Weitzman, і ошатні туфлі з мереживом Sophia Webster.

<b>ЦУМ_Новые_Туфли</b>

Акуратний акцент

Осінньо-зимовий період часто називають часом темних аксесуарів. Ми ж пропонуємо піти проти правил і додати сірим будням світлих або яскравих барв. На допомогу тут прийдуть сумки — тоут з модними цього сезону торочками, картатий шопер No.21 і яскрава крихітка MCM, у якій поєднано шкіру різних фактур.

<b>ЦУМ_Сумки_Новые</b>

Для нього

Є що вибрати в ЦУМі під час "Чорної п’ятниці" і для коханої людини. Серед наших фаворитів — укорочений тренч Lardini, бездоганні поло Jean Pierre й кеди Paul Smith.

<b>ЦУМ_ДляНего</b>

У вихідні акція Black Friday активнана сайті tsum.ua з виїзним примірюванням і безоплатним доставленням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.