До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як поєднати жіночність і маскулінність в одному образі

Сучасна мода багато розмірковує про гендер. Одні дизайнери з сезону у сезон демонструють, як адаптувати виключно чоловічі речі в жіночий гардероб, а інші, навпаки, не втомлюються повторювати, що дівчинка має залишатися дівчинкою і без нової романтичної сукні – вона нікуди. Однак правда, як завжди, посередині – маскулінність і жіночність можуть і повинні поєднуватися разом, адже баланс нам потрібен у всьому. Показують свої версії Вікторія Бекхем, Кеті Голмс і Хлоя Севіньї.

Victoria Beckham Pre-Fall 2019
Об'ємна сорочка + спідниця з латексу

Акторку Кеті Голмс днями зняли папараці в Нью-Йорку, але вона точно була готовою до такої зустрічі. Через вулицю Голмс бігла в сексапільній латексній спідниці з високим розрізом, в яку була заправлена об'ємна сорочка офісного блакитного відтінку. Доповнили її образ місткий клатч Gucci і світло-бежеві туфлі із замші.

Реклама
Кеті Голмс
Класичний тренч + білизняний топ

Ще один чудовий приклад балансування на початку березня продемонструвала Вікторія Бекхем, яка поєднала класичний тренч з чуттєвим білизняним топом, декорованим невагомим мереживом. Завершеним цей образ зробили вузькі штани в парі з човниками на високих підборах, а з'єднав все разом чорний колір.

Вікторія Бекхем
Шкіряний піджак + мікро-шорти

У шкіряному, навіть кольоровому, піджаку легко уявити модного чоловіка зразка 1970-х років. Напевно до нього він одягне штани з вельвету або темно-синього деніму. Згадала про цю незвичайну річ і акторка Хлоя Севіньї, але замість звичного низу голлівудська провокатор підібрала шкіряні міні-шорти, завдяки чому ноги здавалися дуже довгими.

Хлоя Севіньї
Суворе пальто + плісирування

Суворе пальто – практично довжини до підлоги, без зайвих деталей, чорне – річ, яка викликає не найромантичніші асоціації, однак модниці Олівії Палермо вдалося на його основі вибудувати жіночний весняний образ. Допомогла їй у цьому плісирована спідниця міді, завдяки якій і з'явився той самий баланс між маскулінністю і жіночністю.

Олівія Палермо
Армійські мотиви + акцент на талії

Високий статус герцогині Кетрін передбачає досить суворі вимоги до її гардеробу, проте їй все ж вдалося знайти компромісне рішення між протоколом і жіночністю. Улюбленими у дружини принца Вільяма стали силуетні пальта, в яких армійські мотиви, на зразок металевої фурнітури і еполетів, поєднані з підкреслено жіночним кроєм, що акцентує увагу на талії. Один з останніх таких прикладів – поява герцогині на святкуванні в честь Дня святого Патріка.

Герцогиня Кетрін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.