До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трохи тіла: 18 красивих светрів з глибоким вирізом

Зима – це не привід забути про красу, тим більше, коли в сезонних колекціях є светри на будь-який смак – і святкові, і ненудні повсякденні моделі. Для тих, хто не любить високе горло, порятунком стануть светри з глибокими V-подібними вирізами, в яких легка провокація поєднується з жіночністю і елегантністю. Ще один бонус – носити їх можна мінімум трьома способами.

Комбінувати таку модель найкраще з квітчастою шовковою хустинкою на шию – пов'язати її немов краватку або недбало зав'язати на вузлик. Светр, одягнений на блузу, застебнуту до останнього гудзика, стане чудовим доповненням до суворого і формального образу, що апелює до стилю преппі 40-х років. Утеплитися допоможе водолазка в тон светра, одягнена під низ, як це роблять зірки стрітстайл-хронік, а ще можна поєднати такий светр зі спідницею-плісе, зафіксувавши попередньо на талії за допомогою пояса.

Реклама

Vogue.ua зібрав светри з V-подібним вирізом з осінньо-зимових колекцій, які вже готові прикрасити цей fashion-сезон.

<b>свитера V</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.