До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Затишні кардигани для перших прохолодних вечорів

З приходом перших прохолодних вечорів хочеться укутатися в теплі й затишні кардигани, які, до того ж, один із головних трендів цього сезону. Приємні, тактильні, комфортні та універсальні кардигани стали головними фаворитами дизайнерів у нових колекціях осінь-зима 2022/2023. Пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні і придивитися до цього базового елементу гардеробу з м'якого плетіння, який є ідеальною альтернативою осіннім курткам, бомберам і жакетам для ранньої осені. Цього сезону в центрі уваги опинилися об'ємні пухнасті моделі, варіанти з широкими плечима, ретро-кардигани, наче зв'язані люблячою бабусею, а також пари з тонкої пряжі, які слугуватимуть базовим шаром у модному образі.

Philosophy di Lorenzo Serafini

Пухнастий мохер, кашемір, ангора і шерсть – ті матеріали, без яких неможливо уявити модний осінній гардероб. Саме тому дизайнери у новому сезоні використовували всі види пряжі та представили цікаві кардигани на щодень, від яких просто неможливо відмовитись. У Philosophy di Lorenzo Serafini з'явилася м'яка модель маскулінного крою, яку можна комбінувати з сексапільними бралетами та спідницями в клітинку, збираючи на талії за допомогою ременя. Тим часом, у колекції Burberry ви знайдете кілька колірних рішень теплих кардиганів, декорованих стразами – від пудрово-рожевого до сірого, а у 3.1 Phillip Lim – варіант приталеного крою зі спущеними плечима, який можна римувати з джинсами з високою талією чи трикотажними сукнями.

Реклама
Burberry
Chanel

Осінь – ідеальний час, щоб експериментувати зі стилем, впроваджуючи в гардероб багатошарові образи, а кардигани – найкращі помічники у цьому питанні. Зверніть увагу на стилістичні прийоми Віржині Віар у колекції Chanel – дизайнерка майстерно поєднує старомодне бабусине в'язання та ретро-принти із сучасними аксесуарами й прикрасами. Тим часом, The Row пропонують надягати кардиган поверх водолазки, а Maje поєднують штани з низькою посадкою та ультрамодний укорочений кардиган строгого крою. Більше актуальних образів дивіться у нашій добірці.

No.21
3.1 Phillip Lim
Salvatore Ferragamo
Maje
The Row
Paco Rabbane
Ottolinger

Vogue.ua зібрав наймодніші кардигани для ранньої осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.